Den Blomstertid Nu Kommer – Biopremiär 20 Juni

blomstertidSvenska katastroffilmen ”Den Blomstertid Nu Kommer” får biopremiär den 20 juni. Synopsis är kortfattat och lyder som följer: ”Samtidigt som Sverige hamnar under en mystisk attack tvingas Alex tillbaka till sin barndomsby. Där måste han försonas med sin far och sin ungdomskärlek, Anna, medan de gemensamt kämpar för att överleva.Mer om filmen och flera trailers i tidigare inlägg.

Filmkollektivet Crazy Pictures sparar inte på krutet och Den Blomstertid Nu Kommer har en budget på hela 18 miljoner. Med totalt 330 effekttagningar ligger man i nivå med Star Wars 4 när det gäller specialeffekter och överträffar Jurassic Park med råge.

Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *