Söndagsfilmen – The Boys Are Back

boysarebackDagens söndagsfilm blir ingen Romcom utan ett drama. “The Boys Are Back” från 2009 innehåller dock en portion feelgood och då kvalificerar den in i söndagsfilmstemat. Filmen bygger på Simon Carrs roman med samma namn och regisseras av tvåfaldigt Oscarsnominerade Scott Hicks.

The Boys Are Back är en välspelad film med mycket känsla och ni hittar den på Netflix.

Filmen följer Joe Warr (Clive Owen), en framgångsrik, kvicktänkt och actionorienterad sportjournalist som efter hustruns oväntade död plötsligt måste ta hand om sonen på egen hand med alla de vedermödor det innebär att vara ensamförälder. Joe Warr satsar allt på den enda barnuppfostringsstrategi han tror kan återge dem glädjen i livet: ?säg bara ja.? Att uppfostra två grabbar ? en nyfiken sexåring och en rebellisk tonåring från ett tidigare äktenskap ? i ett hushåll helt utan en kvinnas inflytande och några regler ? skapar en uppsluppen, spontan, vårdlös och på gränsen till katastrofal tillvaro…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *