Poldark Säsong 3 På SVT Till Våren-Sommaren

Poldarkseason3När det gäller period och kostymdrama går många intresserade av genren och väntar på sjätte säsongen av Barnmorskan I East End och den tredje säsongen av Poldark. Vad det gäller Barnmorskan så är hon numera rejält försenad. I UK har man nyligen visat klart den sjunde säsongen och är snart i gång med att spela in den åttonde. Varken Netflix eller SVT lämnar några besked om när fortsättningen på den populära serien kommer att visas. Man skiter helt enkelt i dem som följer serien.

För Poldark ser det ljusare ut och där lämnar SVT följande besked. “Säsong 3 kommer att visas i slutet av våren eller mot sommaren. Vår tidigare plan var att visa det runt årsskiftet. Vi planerar vår tablå för tre veckor framåt för dig som vill ha koll. Vår ambition är att samtidigt kunna reprisera säsong 1 och 2.” Det fina i kråksongen är att säsong 3 av Poldark redan finns ute på DVD med svensk text och född utan tålamod såg jag till att införskaffa den. De två första säsongsboxarna har jag redan och jag är nu mitt uppe i en omtittning och i slutet av veckan sätter jag tänderna i säsong 3, som verkar bli något alldeles extra då intrigerna tätnar…

Den franska revolutionen kastar sin blodiga skugga över England, och adeln fruktar att den skall sprida sig till dem, särskilt efter skörden har slaget fel och landet härjas av massvält. Ross Poldark försöker få frid i sitt eget liv och sluta fred med Warleggan, som förtärs av svartsjuka på Ross framgångar i societeten. Han vill krossa Ross en gång för alla. Demelza försöker komma över Ross svek mot henne med Elizabeth, men det förflutna fortsätter att sprida gift i hennes liv.

Stillbild: BBC One.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *