The Meg – Jason Stathams Nya Actionthriller

TheMegBrittiske actionhjälten Jason Staham tar sig vatten över huuvdet i nya actionthrillern ”The Meg”, som går upp på bio i Sverige den 17 augusti. Filmen som har ett skräcktema handlar om en djuphavsubåt som ingår i ett internationellt forskningsprojekt. När U-båten attackeras av en massiv varelse, man tidigare trott vara utdöd, haverar farkosten och hamnar på havsbottnen i det djupaste av Stilla havet, med hela besättningen fångad i en dödsfälla. Det brådskar och tiden håller på att rinna ut, så experten och djuphavsräddningsdykaren Jonas Taylor (Jason Statham) rekryteras av en visionär kinesisk oceanograf (Winston Chao), med önskemål att hans dotter Suyin (Bingbing Li) får följa med, för att rädda besättningen.

Motståndaren visar sig vara en förhistorisk 75-fot lång haj, känd som Megalodon och vad ingen känner till är att år tidigare stötte Taylor på samma skrämmande varelse och måste nu konfrontera sin rädsla och riskera sitt eget liv för att rädda alla fångade i det mörka havet.

The Meg bygger på Steve Altens romanserie Meg och regisseras av Jon Turteltaub, som tidigare gjort bland annat National Treasure filmerna. Warner Brothers släpper The Meg i Real D 3D och IMAX 3D. Vatten över huvudet var det…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *