Johnny English Strikes Again

Johnnyenglish3Rowan Atkinson skapade karaktären Johnny English för en serie reklamfilmer för en engelsk bank. Reklamfilmerna blev så populära att man bestämde sig för att göra en långfilm om den klantige hemlige agenten. Två filmer har det blivit hittills och till hösten, den 12 oktober, slår den populäre spionen åter till med en tredje film, ”Johnny English Strikes Again”. Universal har släppt den första trailern och vi ser den här.

Det nya äventyret börjar när en cyberattack avslöjar identiteten på alla hemliga agenter i Storbritannien, vilket leder till att Johnny English blir säkerhetstjänstens sista hopp. Han kallas tillbaka från sin pensionering och får uppdraget att hitta de bakom cyberattacken. Med sina ytterst begränsade färdigheter måste nu Johnny English anta utmaningarna som modern teknik innebär, för att göra uppdraget till en framgång. Håll i hatten, nu åker vi…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *