How To Talk To Girls At Parties – Välkommen Till London 1977

girlsatparties..Hur man ska prata med tjejer på fest får man lära sig i brittiska romantiska komedin ”How To Talk To Girls At Parties”. Tiden är 1977 och London vibrerar av Punkmusik och punkeran är i full blom. Filmen är som ni förstår full av musik och har även Science fiction inslag. Några utomjordingar reser runt på våran galax och efter att ha kommit från sina vänner hamnar en av dem på den värsta platsen i världen, nämligen förorten Croydon i London, år 1977. På ett party träffar hon vännerna Henry, John och Vic som är ute efter en natt att minnas, och nog kommer det bli en oförglömlig natt.

How To Talk To Girls At Parties har rosat marknaden på flera filmfestivaler och får sin officiella biopremiär i UK den 11 maj, inget Sverigedatum ännu. I ett tidigare inlägg finns mer om filmen, som har bland andra Elle Fanning och Nicole Kidman i rollerna, samt första trailern. Här är den senaste trailern, God Save The Queen folks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *