Wyatt Earps Revenge

Wyatt Earps Revenge” bygger på en sann historia och porträtterar en åldrad Wyatt Earp som återberättar hur han i sin ungdom samlade sina män och red ut för att gripa brottslingen som av misstag mördade kvinnan han älskade. Val Kilmer spelar huvudrollen som den legedariske Wyatt Earp. Redan där ringer varningsklockorna, Val Kilmer i en film och risken är tyvärr stor att det är B av hela slanten. Det var länge sedan han gjorde något sevärt och karriären numera verkar bestå av att spotta ur sig så många filmer som möjligt per år. Senast det kom något bra i westerngenren var Brödera Coens nyinspelning av John Wayne klassikern”True Grit“. Nej, westernälskare som mig själv får hålla tillgodo med gamla godingar, snart har vi hela “Lonesome Dove” serien på Bluray och varför inte välja Lawrence Kasdans “Wyatt Earp” från 1994 med Kevin Costner, Dennis Quaid och Gene Hackman.

Nu ska man inte ta ut allt för mycket i förskott men trailern nedan bådar om en western som är en billig TV produktion och om det även är B får vi svaret på den 18 april 2012 då den kommer på DVD. Sony Pictures distribuerar.

Trailer till Wyatt Earp’s Revenge från rstvideos trailerarkiv.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *