Margot Robbie Axlar Manteln Som Femme Fatale I Terminal

TerminalMargot Robbie ser ut att ha hamnat en aning i ett fack där hon gestaltar viljestarka kvinnor. I kommande dramathrillern “Terminal” axlar hon manteln som en riktigt stenhård Femme Fatale. Den här genren med starka kvinnor som använder sin sexualla attraktion för att uppnå sina syften kallas också film-noir och var som störst under 1940-50 talet. Uttrycket Femme Fatale kommer från franskan och betyder “ödesdiger kvinna”.

Ödesdiger kvinna är precis vad Margot Robbie är i Terminal där hon spelar Annie, en servitris som lever ett mystiskt dubbelliv. Ett riktigt synopsis är inte släppt ännu, men så mycket avslöjas i varje fall att kärnan i berättelsen är om två torpeder som är ute på ett dödligt uppdrag, vilket gör att de sammanstrålar med diverse människor vars liv flätas ihop. Inget officiellt premiärdatum ännu, men som det ser ut blir det i maj-juni. Här är trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *