Tävling – Vinn The Mountain Between Us På Blu-ray

Dags för tävling igen. I samarbete med 20th Century Fox tävlas tre exemplar ut av äventyrsdramat “The Mountain Between Us“. Huvudrollerna spelas av Kate Winslet och Idris Elba och de är Ben Bass och Alex Martin, som har mötts av en slump på en flygplats och fått se sina respektive flyg bli inställda på grund av dåligt väder. Bägge vill dock hem till vardagslivet igen och bestämmer sig då för att chartra ett mindre privatplan. Men resan avlöper inte väl och planet kraschar i otillgänglig snötäckt bergsterräng.

The Mountain Between Us får hemmabiorelease den 9 april och tävlingen pågår nästa vecka ut, till och med den 8 april. Svara på denna enkla fråga och skicka svaret till kontakt@cinemaholics. se : The Mountain Between Us bygger på en roman skriven av, vem då?

Cover


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *