The Stolen – Western Med Alice Eve

the stolenVart tog westernfilmen ”The Stolen”, med Alice Eve, vägen kan man undra? I europa har den hittills bara visats sporadiskt i Spanien, men kan hända att den är på gång framöver. Filmen har ett intressant synopsis som påminner lite om ”The Missing” från 2003, med Tommy Lee Jones och Cate Blanchett.

The Stolen handlar om brittiska Charlotte Lockton som bosatt sig i Nya Zealand med sin rike man David. Men hennes liv slås i spillror när han blir mördad på deras gård och den lille sonen kidnappas. Efter att ha betalat en lösensumma utan att något hänt och inte fått någon hjälp av myndigheterna bestämmer sig Charlotte för att spåra upp barnet själv och ger sig ut i det vilda otämjda Nya Zeeland, som befinner sig mitt uppe i en guldrush. Hon gör sällskap med en grupp socialt missanpassade individer som har samma mål om henne, att nå Gold Town. Där är planen att kontakta stadens ägare, Joshua McCullen, som kan vara nyckeln till att få sonen tillbaka. Här är trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *