Ant Man And The Wasp – Svensktextad Trailer

Walt Disnjey har släppt en svensktextad trailer till “Ant Man and the Wasp“, som vi kan se här nedan. Missade ni första Ant Man rullen kan ni läsa mer om den i tidigare inlägget Antman – Världens Minsta Superhjälte.

Filmen, som får Sverigepremiär den 4 juli är ett nytt kapitel med hjältarna, som har en häpnadsväckande förmåga att krympa, tar sin början. I efterdyningarna av Captain America: Civil War tampas Scott Lang med konsekvenserna av sina val, både som superhjälte och som pappa. Han kämpar för att få balans mellan sitt familjeliv och sina plikter som Ant-Man. Hope van Dyne och Dr Hank Pym kontaktar honom gällande ett nytt, brådskande uppdrag. Scott måste återigen sätta på sig dräkten och lära sig att slåss sida vid sida med the Wasp för att nysta upp det förflutnas hemligheter…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *