Pumpkin And Honey Bunny…

Brittiske skådespelaren Tim Roth och Quentin Tarantino har jobbat tillsammans i tre filmer, . Tim Roth skulle även ha varit med i Tarantinos mästerverk “Inglourious Basterds“, men fick tacka nej på grund av att han var upptagen med andra jobb, så Tarantino verkar ha ett gott öga till den duktige skådespelaren. Amanda Plummer gör dock inte så mycket väsen av sig numera, utan sysslar mest med ‘smalare’ filmer och teveserier. Mer om Quentin Tarantino och hans filmer finns i arkivet.

I “Pulp Fiction” spelar Tim Roth karaktären Pumpkin som tllsammans med sin flickvän Honey Bunny(Amanda Plummer) roar sig med att råna banker. I filmens prolog sitter paret på en restaurang och diskuterar om de borde råna den eller inte. När de kommer fram till att de även kan tjäna pengar på kundernas plånböcker drar de sina vapen och säger åt alla att det är ett rån…som vanligt i Tarantinos filmer bjuds vi på en briljant dialog…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *