Söndagsfilmen – Love Happens

LovehappensTydligen ska det bli rysskyla över hela landet idag söndag,så sitta inne med en film är inte helt fel. Söndagsfilmen i dag blir romantiska dramakomedin”Love Happens” från 2009,med Jennifer Aniston och Aaron Eckhart i huvudrollerna. Love Happens handlar om Burke Ryan (Aaron Eckhart) som efter att ha förlorat sin fru skriver en bästsäljande bok om att kunna hantera sin sorg vid tragiska händelser. När han åker iväg på en affärsresa till Seattle stöter han på en kvinna som har varit på hans hotell och levererat blommor, (Jennifer Aniston) och faller pladask för henne. Det är då det visar sig att han inte riktigt har kommit över sina känslor för sin döda fru och han inser att han själv inte lever upp helt till bokens instruktioner… Plötsligt är den han som behöver hjälp för att hjälpa sig själv!

Love Happens tycker jag personligen håller måttet och är väl värd att ägna tid åt och ni kan streama den på C More. Här är trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *