Overboard I Nyinspelning

Goldie Hawns gamla komediklassiker ”Tjejen Som Föll Överbord” (Overboard) från 1987 har fått en remake. I filmen med Goldie Hawn och Kurt Kurt Russel i rollerna spelar Hawn Joanna Stayton, den uttråkade hustrun till en självgod och rik överklass man. När deras yacht går på grund anställer Mrs. Stayton snickaren Dean Proffit (Kurt Russel). Men Proffit och Mrs. Stayton blir snabbt ovänner, och när Proffit vill ha sin lön vägrar Mrs. Stayton att betala honom. Men Proffit får sin hämnd när hans arbetsgivare faller överbord och tappar minnet. I ett anfall av hämdgirighet inbillar han Mrs. Stayton att hon är hans fru och mor till fyra hopplösa ungar.

I nyinspelningen ”Overoard” har man vänt på scenariot och Anna Faris spelar Kate, en städerska på en lyxbåt. När hennes snuskigt rike och dryge chef faller överbord och tappar minnet lurar hon i honom att de är gifta och har familj. Biopremiären sker i april i USA, inget Sverigedatum ännu. Här är trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *