Josie Trailer

Unga brittiska skådespelerskan Sophie Turner slog igenom som Sansa Stark i “Game of Thrones“, vilket gett henne flera långfilmschanser. Till våren, premiär i mars i USA, kan vi se henne i dramathrillern “Josie“, aka Huntsville, som utspelar sig i en liten håla i amerikanska södern. Dit kommer den tatuerade och snygga tjejen Josie, som precis slutat på High School, för att bosätta sig. När hon börjar umgås med unge pundaren Marcus (Jack Kilmer) och sin ensamstående granne Hank (Dylan McDermott) blir hon snabbt ett hett ämne för lokalt skvaller. Men hennes sanna avsikter med besöket i staden är mycket mer onskefullt än folk anar och när hennes mörka förflutna kommer fram i dager förändras Invånarna liv i staden för evigt….


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *