Skyscraper – Svensktextad Trailer

skyscraperUnder Super Bowl släpptes första trailern till Dwayne Johnson senaste actionfilm, ”Skyscraper”. 13 juli ser vi honom på höga höjder i sommarens actionfilm som utspelar sig i Hongkong och i världens högsta byggnad. Synopsis är klassiskt för genren och trailern som sig bör, ordentligt späckad med action.

Själv är jag inte så väldigt fascinerad av actiongenren längre. Risken med den här typen av ’underhållning för stunden filmer’ är att vi sett temat flera gånger förut och det bara blir en återupprepning och inget nytt under solen. Man kan lika gärna backa 20 år i tiden och se om första Die Hard filmen. 🙂

Dwayne Johnson spelar f.d. FBI-agenten och krigsveteranen Will Ford som jobbar med säkerheten för skyskrapor. Will är i Kina på jobb när världens högsta och mest säkra byggnad plötsligt fattar eld och han misstänks skyldig till händelsen. Efterlyst måste Will hitta den skyldige, rentvå sitt namn och rädda sin familj som är instängd i byggnaden… på andra sidan elden.”…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *