Martin Scorsese Och Hugo Cabret

Den börjar närma sig premiären (16 mars) för Martin Scorseses storfilm “Hugo Cabret“. Filmen vann ju hela fem Oscars, mest “tekniska” i och för sig, som bästa ljud och bästa visuella effekter. Det här är en film där man utnyttjat teknikens möjligheter till fullo med 3D och datoranimeringar och därför känns det som om det bör upplevas i en stor salong på stor duk, riktig bio alltså. Nu hoppas jag att Scorsese inte går vilse i teknikdjungeln utan förmår berätta en intressant historia också. Under tiden…

…här ett bakom kulisserna klipp! Hör Martin Scorsese berätta om sin nya film Hugo Cabret (3D).
Powered by Preview Networks

Här ett klipp som säkerligen gör sig bra i 3D.
Powered by Preview Networks

Tidigare inlägg om Hugo HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *