Utan Nåd Får Sverigepremiär I Mars

utannådRuben Östlunds The Square fick smörj av tyska ”Utan Nåd”, som var den film som tog hem Golden Globe för bästa utländska film. Den 2 mars går den hyllade filmen upp på biograferna (Distributör är Studio S Entertainment) och i huvudrollen ser vi Diane Kruger som tidigare premierats i Cannes för sin insats och vunnit pris för bästa kvinnliga huvudroll. Den tyskfödda aktrisen har tidigare setts mestadels i amerikanska storfilmer som ”Inglorious Basterds”, ”Troja”. ”Unknown” och ”National Treasure” 1 & 2. Utan Nåd nämns också som en kommande Oscarsvinnare.

Alla som gillar thriller-action har nu två vendettafilmer att se fram emot i mars, då även Bruce Willis Death Wish får Sverigepremiär. Här är synopsis och trailer till Utan nåd…

I ena sekunden lever Katja ett lyckligt liv med sin man och lilla son, i nästa sekund har hennes liv förvandlats till en mardröm när hennes älskade förintas i ett terrordåd. För Katja startar nu en lång, komplicerad och smärtsam process för att bearbeta sorgen samtidigt som polisens spaning alltmer inriktar sig på två unga nynazister. I Katjas sinne finns bara en enda tanke som skänker henne något som ens kan liknas vid sinnesfrid… hämnd.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *