Every Day – Ny Kärlek Varje Dag

I romantiska dramat “Every day” berättas det om en blyg tonåring som blir förälskad i en person som varje dag vaknar upp i en ny, annan persons kropp. Biopremiär 23 februari och SF Studios distribuerar.

Every day är baserad på David Levithans kritikerrosade New York Times bästsäljare med samma namn. Den berättar historien om Rhiannon, en 16 årig tjej som blir förälskad i en udda och spännande figur som kallar sig “A”. För A är livet minst sagt annorlunda. Hen vaknar varje morgon upp i en ny kropp, i ett nytt liv. Hen vet inte varför, bara att det är så. Och A anpassar sig ända tills hen möter Rhannon och blir förälskad. Tillsammans kämpar de varje dag för att hitta varanda utan att veta var eller i vem A ska dyka upp. Ju mer förälskade de blir, dessto svårare blir det att älska någon som föändras var 24:e timme. Tillsammans måste de till slut fatta det svåraste eslutet av dem alla.

Regissören till Every Day, Michael Sucsy, ,har tidigare gjort “Älska Mig Igen” (The Wow) som har ett liknande tema.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *