Barnmorskan I East End – The Big Freeze

freezeBarnmorskan I East End” släpar efter drygt ett år i Sverige och både Netflix och SVT verkar inte vara så intresserade av att tillgodose fansen av serien med nya avsnitt. Sverige väntar på säsong 6 och i UK får britterna säsong 7 i januari. Men före det, på juldagen, sänds 2017 års julspecial i Storbritannien och det avsnittet skildrar rekordvintern i England 1962–1963. Det var en av de kallaste vintrarna någonsin i Storbritannien, temperaturerna sjönk, och sjöar och floder började frysa. Rekordvintern kallades lokalt för ‘The Big Freeze of 1963’

I den här bakom kulisserna videon får vi en inblick i inspelningarna av julspecialen och The Big Freezze. Här behövs ingen spoiler alert varning, dessutom lär det väl dröja över ett år innan avsnittet sänds i Sverige. Om man nu inte är intresserad av att köpa serien på DVD med engelsk text.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *