Tävling – Vinn Dunkirk På Blu-ray

Då var det dags för nästa tävling innan jul här på Cinemaholics, också den i samarbete med Twentieth Century Fox Home Entertainment. Nu har ni chansen att vinna Christoffer Nolans stora krigsepos ”Dunkirk” på blu-ray. Tre exemplar lottas ut och för att vara med i tävlingen måste ni svara på följande enkla fråga och skicka svaret till kontakt@cinemaholics.se
En känd popsångare gör sin filmdebut i Dunkirk. Vem då?

Dunkirk utspelas sommaren 1940 och de allierade styrkorna har blivit avskurna vid Dunkirk. De enda alternativen var att kapitulera eller evakuera. Man uppbringade alla former av flytetyg på den engelska sidan och allt från lastfartyg till nöjesbåtar deltog i evakueringen. En mindre andel soldater fraktades med hjälp av fritidsbåtar, fiskebåtar och livbåtar från stränderna runt staden ut till väntande lastfartyg som transporterade trupperna till engelska hamnar. Hemmabioreleasen på DVD och Blu-ray sker den 18 december och tävlingen pågår denna vecka ut t.o.m den 17 december.

Dunkirkblu..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *