Peaky Blinders Säsong 4 Ute Nu På C More

peaky63De tre första avsnitten av ”Peaky Blinders” säsong 4 ligger ute nu på C More. Säsongen består av 6 episoder och ett nytt läggs ut på fredagar på C More. På C More hittar ni för övrigt hela serien med de tre första säsongerna, om ni behöver friska upp minnet.

Ni kan sätta er in mer i serien i tidigare inläggen Serietips På Netflix – Peaky Blinders och Peaky Blinders Säsong 3 Har startat. Peaky Blinders utspelar sig från 1919 och framåt, i ett fattigt Birmingham, plågat av korruption och organiserad brottslighet. Vi får följa Thomas Shelby (Cillian Murphy), ledare för Peaky Blinders, ett av stadens mest fruktade kriminella gäng. Shelby är en karismatisk man vars ambitioner går bortom småbrott, men han får många fiender på vägen mot toppen. För alla som gillar serien är värt att nämna att det även blir en femte säsong av Peaky Blinders och den kommer att visas under 2018.

Här är ett kort synopsis och en bakom kulisserna video inför den fjärde säsongen: Tommy är separerad från sin familj och lägger all sin energi på affärsverksamheten. När han tar emot ett mystiskt brev står det klart att Shelbyklanen riskerar att tillintetgöras…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *