Swedish Dicks Säsong 2 Trailer

SwedishdicksI september förra året slog “Swedish Dicks” rekord som Viaplays största premiärsuccé någonsin och utsågs till den mest efterfrågade originalserien i Sverige, enligt Parrot Analytics rankning över världens toppserier 2016. “Dicksen” Ingmar (Peter Stormare) och Axel (Johan Glans) blev snabbt en omtalad och populär detektiv-duo och omskrivna i internationell press såsom Variety och Hollywood Reporter. Tidigare bekräftades även att Viaplay och Hollywoodstudion Lionsgate ingått ett globalt distributionsavtal för Swedish Dicks.

Den andra säsongen av Swedish Dicks, i tio delar, har nordisk premiär exklusivt på Viaplay den 25 december. På juldagen släpps de första två avsnitten, följt av två avsnitt varje måndag fram till säsongsfinalen den 22 januari. Trailern ser ni nedan.

I den nya säsongen har Ingmar och Axel mer eller mindre etablerat sig i Los Angeles privatdetektiv-bransch. Ingemar anser att det är hög tid för dem båda att skaffa riktigt licens för deras arbete. Detta medför oanade immigrationsproblem för Axel som i själva verket bott i USA i flera år som illegal invandrare. Så medan “Dicksen” har fullt upp med nya svåra fall med allt högre status, tävlar mot sin ärkefiende Jane McKinney och brottas med frågan om Tex, Ingmars avlidne bästa vän, verkligen är död – måste de nu till råga på allt lösa ett till synes omöjligt visumproblem.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *