Altered Carbon – Ny SciFi Serie på Netflix

Altered CarbonSkulle du vilja ha evigt liv om du fick chansen? Till vilket pris? 300 år in i framtiden är möjligheterna oändliga. Fredagen den 2:a februari 2018 släpps Sciencee fiction serien Altered Carbon på Netflix. Första säsongen består av 10 episoder. En av rollerna har svenske Joel Kinnaman.

Altered Carbon utspelar sig 300 år in i framtiden då människans sinne har digitaliserats och kan laddas ner till olika kroppar. Serien bygger på den klassiska cyberpunk-romanen skriven av Richard K. Morgan och är en spännande historia om mord, kärlek, sex och svek. Takeshi Kovacs är ensam överlevande soldat vars elitstyrka besegrades i ett uppror mot den nya världsordningen. Hans sinne fängslades och lades “på is” i århundraden tills Laurens Bancroft, en oerhört välbärgad, långlivad man, erbjuder Kovacs chansen att leva igen. I utbyte måste Kovacs lösa ett mord… på Bancroft själv.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *