Tävling – Vinn Game Of Thrones Säsong 7 På Blu-ray

I samarbete med Twentieth Century Fox Home Entertainment tävlar Cinemaholics ut två boxar på blu-ray av Game Of Thrones säsong 7. Så passa på och vinn dig själv en egen julklapp. Ute i handeln kostar boxen 399 kronor. Svara på följande fråga och skicka svaret till kontakt@cinemaholics.se : Vad heter skådespelerskan, i Game Of Thrones, som också spelar den kvinnliga huvudrollen i dramat Livet Efter Dig? Tävlingen pågår t.o.m releasdagen som är den 11 december nästa vecka.

Med serien på blu-ray följer massor av roligt extramaterial. Fenomenet Game of Thrones har slagit de flesta rekord; bland annat är serien den som vunnit flest Emmy-utmärkelser någonsin i dramakategorin – hela 38 stycken och hittills 109 Emmy-nomineringar. Både 2016 och 2017 kammade Game of Thrones hem den åtråvärda statyetten för Bästa dramaserie. Det första och sista avsnittet av säsong 7 slog alla tidigare tittarrekord i HBO:s historia.

GameofT..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *