Jul På Netflix – Tjuvarnas Jul, Trollkarlens Dotter

tjuvarnasjulFamiljeäventyret ”Tjuvarnas jul – Trollkarlens Dotter”, från 2014, finns nu på Netflix om någon behöver komma i julstämning.

Filmen är ett äventyr för hela familjen med karaktärerna från en av nutidens mest älskade julkalendrar. I denna fristående långfilmfilm får vi återigen träffa hittebarnet Charlie, som nu funnit en familj i den f.d ficktjuven Kurre och pigan Gerda. När Kurre och Gerda får ett eget barn känner sig Charlie bortvald. Men en mystisk trollkarl anländer till staden och söker upp Charlie i smyg. Han visar henne en värld av magi och spännande upptåg, men vad döljer han egentligen för hemlighet?

1:a advent på söndag, så det är väl lika bra att förbereda sig inför 2017 års jul redan nu…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *