Olofs Frostiga Äventyr

OlafVi befinner oss mellan två Frostfilmer. Disneys Succé “Frost” från 2013 får en uppföljare, men den går inte upp på bio förrän 2019. Så det gäller att hålla intresset vid liv och därför har Disney snickrat ihop en kortfilm, “Olofs Frostiga Äventyr” där vi återser de älskade karaktärerna från den omåttligt populära Disneysuccén Frost som tog världen med storm. Filmen innehåller fyra helt nya sånger och alla de svenska röstskådespelarna återvänder till sina roller.

Olof (Nassim Al Fakir) och Sven ger sig tillsammans ut på ett festligt uppdrag i ”Olofs frostiga äventyr”. Det är den första julhelgen sedan stadens portar öppnades, och Anna och Elsa (Mimmi Sandén och Annika Herlitz) har ordnat julfirande för hela Arendal. Till deras förvåning stannar inte stadsborna särskilt länge, utan ger sig av hemåt för att fira jul enligt sina egna seder, och då inser Anna och Elsa att de inte har några egna familjetraditioner. Olof ger sig då ut och letar i kungadömet för att hitta de finaste traditionerna och rädda den första julen åt sina vänner.

Olofs frostiga äventyr finns tillgänglig hos iTunes från den 1 december och är 21 minuter lång. Lite Frost på annandagen, kan det vara något?…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *