Knightfall Får Premiär På HBO Nordic Den 7 December

KnightfallEpiska äventyrs och actiondramat “knightfall” får premiär på HBO Nordic den 7 december. Serien vars första säsong består av 10 episoder utspelar sig på 1300-talet, mot slutet av tempelriddarnas storhetstid och fokuserar på Tempelriddarledaren Sir Landry, en modig krigare som blivit avskräckt av tidigare misslyckanden i det heliga landet , men som återupplivas av nyheten att den heliga graalen ska gå att finna. Med allt fler fiender emot sig satsar Tempelriddarna allt på att hitta den mytomspunna heeliga Graalen, men sökandet tar dem in på mycket blodiga vägar och de tvingas ifrågasätta sin tro.

I huvudrollen som Sir Landry ser vi Tom Cullen, som tidigare medverkat i ”Downton Abbey”, som Anthony Gillingham, åren 2013-2014. Det kommer att bli fullt upp för alla som gillar serier under december, då det är en månad med många nystarter. Kanske Knighfall kan stilla den värsta abstinensen för alla fans av Game Of Thrones, i väntan på den åttonde säsongen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *