Söndagsfilmen – Studenten Och Monsieur Henri

mrhenriFransk feelgood blir temat för dagens söndagsfilm. Dramakomedin “Studenten Och Monsieur Henri” (L’étudiante et Monsieur Henri), från 2015, hittar ni nu på C More, så passa på för den här filmen är en riktig humörhöjare och understryker det faktum att frankrike behärskar den här genren till fullo. Men vänta inte för länge för den är bara tillgänglig till 31 december 2017 och jag har inte hittat den på DVD eller Blu-ray ännu.

“Studenten Och Monsieur Henri är en varm fransk må bra-komedi där vi möter den vresige gamle änklingen Henri som tillfrågas om han kan tänka sig att hjälpa Constance, en ung kvinna från landet. Han går med på förslaget, men eftersom Constance har det ekonomiskt svårt, erbjuder Henri henne att få bo gratis. Men snart vill Henri ha hjälp av Constance att förstöra sin sons äktenskap. Det hela går inte riktigt som planerat men kommer ge alla inblandade nya perspektiv på tillvaron.”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *