The Mountain Between Us – The Story

mountain..Här är två intressanta featuretter som berättar om bakgrunden till kommande dramaäventyret “The Mountain Between Us“. Mer om filmen med trailers hittar ni här.

Den 8 december sker Sverigepremiären och då bjuds det på en film med raffinerad handling och många vackra naturscener.

Ben Bass och Alex Martin har mötts av en slump på en flygplats och fått se sina respektive flyg bli inställda på grund av dåligt väder. Bägge vill dock hem till vardagslivet igen och bestämmer sig då för att chartra ett mindre privatplan. Men resan avlöper inte väl och planet kraschar i otillgänglig snötäckt bergsterräng.

När paret inser att de inte kommer få någon hjälp måste man ta till all list och kämpaglöd för att överleva i den ogästvänliga naturen. Det blir en kamp som mynnar ut i att de uppstår känslor mellan dem bägge och det blir ytterligare en anledning till att försöka överleva“….

Stillbildsfoto: Kimberley French – © TM & © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *