Franska Dramat Steg För Steg – En Film Om Att Våga Leva Igen

stegförstegFranska dramat “Steg För Steg” (Patients) går just nu på bio (Njuta Film distribuerar), så ta chansen att se en film om återfödelse, en kaotisk resa genom vinster och förluster, tårar och glädje, men framförallt vetskapen om att vi behöver varandra. Steg För Steg är baserad på romanen ”Patients” av Grands Corps Malade.

Tvätta sig, klä på sig, ta en promenad, spela basketball: det här är saker Ben inte längre kan göra när han kommer till rehabcentret efter en allvarlig olycka. Hans nya vänner är tetraplegiker, paraplegiker eller lider av hjärnskador? kort sagt gräddan av rörelsehindrade. Tillsammans får de lära sig att vara tålmodiga. De kämpar emot, skryter, strider och förför varandra, men framförallt hjälper de varandra att hitta styrkan att våga leva igen.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *