Trailers Till Alla Julspecialer Av Barnmorskan I East End

Idag är det bara sex veckor kvar till första advent och vis av erfarenhet kommer tiden fram till jul gå undan. Många går och väntar på sjätte säsongen av ”Barnmorskan I East End”, men än så länge finns inga besked från vare sig SVT eller Netflix, men det kanske klarnar närmare jul. Fram till dess kan ni alltid börja ladda inför kommande högtider med samtliga trailers till dem hittills utgivna Julspecialerna av Barnmorskan I East End, år 2012-2016…


Kommentarer

Trailers Till Alla Julspecialer Av Barnmorskan I East End — 4 kommentarer

  1. Har ni hört något från Netflix om när de kan tänkas lägga till säsong 6? Det känns som att det har dröjt ovanligt länge.

    • Nej, jag har inte hört någonting. Mycket märkligt då femte säsongen lades ut på Netflix i oktober förra året. Så den sjätte säsongen borde vara här nu. Senast jag pratade med dem, så var den inte inplanerad i år. Ska kolla med Netflix igen. Sedan har vi ju SVT också. Kanske de hinner före.

  2. Tack så mycket för snabbt svar!
    Vi får hålla tummarna för att Netflix i så fall släpper den i början av 2018. SVT lär nog inte börja visa den förrän till sommaren och så länge vill jag inte behöva vänta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *