The Mountain Between Us Featurette

mountain63Action-äventyrsdramat “The Mountain Between Us” får under oktober månad sin världspremiär på bio, efter att ha premiärvisats på Toronto filmfestival i september. För Sveriges del har man av någon anledning valt att flytta fram premiären från den 27 oktober till den 9 mars 2018.

Tjugo år efter Titanic hamnar Kate Winslet återigen i en till synes omöjlig knipa. Hon spelar huvudrollen tillsammans med Idris Elba och de bägge har mötts av en slump på en flygplats och fått se sina respektive flyg bli inställda på grund av dåligt väder. Bägge vill dock hem till vardagslivet igen och bestämmer sig då för att chartra ett mindre privatplan. Men resan avlöper inte väl och planet kraschar i otillgänglig snötäckt bergsterräng.

När paret inser att de inte kommer få någon hjälp måste man ta till all list och kämpaglöd för att överleva i den ogästvänliga naturen. Det blir en kamp som mynnar ut i att de uppstår känslor mellan dem bägge och det blir ytterligare en anledning till att försöka överleva.

Mer om filmen och en trailer hittar ni här. Inspelningen av The Mountain Between Us genomfördes under mycket tuffa förhållanden i den kanadensiska vildmarken. Periodvis var det så kallt som 38 minusgrader. Här är en bakomkulissrna video som berättar mer…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *