Peaky Blinders: Series 4 Trailer

PeakyblindersBBC har släppt en trailer till säsong 4 av ”Peaky Blinders”. Dock har man inte meddelat exakt premiärdatum, men någon gång under oktober verkar vara det som gäller. I Sverige hittar ni de 3 första säsongerna av serien på både C More och Netflix och på någon av dem streamingtjänsterna lär den fjärde säsongen dyka upp. För alla som gillar serien är värt att nämna att det även blir en femte säsong av Peaky Blinders och den kommer att visas under 2018.

Ni kan sätta er in mer i serien i tidigare inläggen Serietips På Netflix – Peaky Blinders och Peaky Blinders Säsong 3 Har startat. Peaky Blinders utspelar sig från 1919 och framåt, i ett fattigt Birmingham, plågat av korruption och organiserad brottslighet. Vi får följa Thomas Shelby (Cillian Murphy), ledare för Peaky Blinders, ett av stadens mest fruktade kriminella gäng. Shelby är en karismatisk man vars ambitioner går bortom småbrott, men han får många fiender på vägen mot toppen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *