Sex And The City 3 Blir Inte Av

sexcityPå självaste julafton förra året meddelade Radar Online att det stod klart att det skulle bli en tredje Sex And The City långfilm och att den skule börja spelas in under 2017. Så ser det tyvärr inte ut att bli enligt Sarah Jessica Parker som lämnade besked under en intervju vid New York City Ballet Gala: “Det blir ingen tredje film och jag är besviken. Vi hade ettt fantastiskt manus, roligt, underhållande och lätt att relatera till. Det är en besvikelse att vi inte kommer att få berätta historien och att fansen som har varit så sugna på en tredje film inte kommer att få det”.

Den tredje filmen blir inte av därför att Warner Brothers inte vill ställa upp på Cim Catralls krav om att producera andra filmer som hon hade på gång. Är sista ordet sagt nu månne? ja troligtvis..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *