Gotti

GottiMaffiagenren lever fortfarande och nytt på gång framöver är biografiska Crimedramat “Gotti“. Filmen skildrar maffiabossen John Gottis liv och har John Travolta i huvudrollen som John Gotti och bland andra Stacy Keach, Kelly Preston och Spencer Rocco Lofranco i övriga roller. Kevin Connolly regisserar. Tyvärr så finns inget releasdatum för Sverige ännu.

John Gotti blev invigd i Gambinofamiljen år 1976. Han gjorde sig känd som en oerhört energisk och effektiv “soldat” inom familjen. Tillsammans med Sammy ‘The Bull’ Gravano låg Gotti bakom mordet på Gambino-bossen Paul ‘Big Paul’ Castellano som ägde rum den 16 december 1985. Kort därefter tog han över posten som boss i Gambino-familjen. Medierna kallade ofta John Gotti för “The Teflon Don” på grund av alla de åtal som han friades ifrån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *