Alex – Ny Serie På Viaplay

AlexDen 3 november är det premiär på “Alex“, en originalserie från Viaplay, efter en idé av huvudrollsinnehavaren Dragomir “Gago” Mrsic tillsammans och Mikael Cross. Huvudförfattare är Niklas Rockström och Michael Hjorth.

Dragomir ”Gago” Mrsic spelar huvudrollen som Alex, tillsammans med Rakel Wärmländer i rollen som poliskollegan Frida. Synopsis och teasertrailern har ni här:

“Alex är en thrillerserie i sex delar om den hårdföre och korrupta snuten Alex som bestämt sig för att bli ren. Vägen tillbaka är farlig och full av risker då de kriminella krafterna han tidigare samarbetat med vägrar att släppa taget. Snart sätts både Alex och hans familjs liv på spel och till råga på allt blir han utredd i hemlighet, av sin nya partner Frida som fått i uppdrag att sätta dit honom.”…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *