Cock-Off

cockoffEn av Melissa McCarthys tidiga filmer i karriären blir återigen tillgänglig. Komedin “Cock-off” visades första gången på USAs Comedy Arts 2007 och kommer nu få en begränsad spridning på bio och samtidigt ska den ut på webben för streaming. Vilken streamingtjänst som kommer att tillhandahålla filmen har jag ingen info om, så ni får hålla ögonen öppna från och med den 17 november.

Temat i Cock-off är synnerligen aktuellt och man driver hej vilt med alla dessa bak och matlagningstävlingar som är så inne på teve just nu. Melissa McCarthy spelar Amber Strang som är en av många hoppfulla som deltar i en matlagningstävling där man har chans att vinna 1 miljon US dollar. I Lionsgates nysläppta trailer ser vi henne i full fart, men jag blir inte speciellt sugen på hennes maträtt. 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *