Krig – Ett Svenskt Äventyrsdrama

krigDen 27 oktober är det dags för “Krig” ett svenskt, spännande äventyrsdrama om lek och blodigt allvar, i regi av Goran Kapetanović.

Mira och Omar härskar över var sin gård med strikta regler och lagar som håller konflikten i balans. I bostadsområdet finns skejtladan och allt handlar om vem som ska bestämma över den. Tills Malte flyttar dit. Själv är han ganska nöjd med att sitta hemma men sina böcker och tennsoldater men hans mamma tycker att han behöver kompisar. Malte vet allt om historiska slag och spelteori och hamnar genast i centrum mellan de två gängen. Nu eskalerar bråket till en helt ny nivå. Men hur långt är Mira och Omar och de andra barnen beredda att gå? Är det verkligen krig de vill ha?

Krig distribueras av Folkets Bio. Här är trailern…

<


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *