I Do… Until I Don’t

idoHelgen är på ingång, så även hösten då vi nu är inne i september. Den här årstiden brukar innebära en hel del film och jag börjar dagen med komedin “I Do… Until I Don’t” som har bland andra Lake Bell, Ed Helms, Mary Steenburgen och Amber Heard i rollerna. Lake Bell kör en trippel och agerar, har skrivit manus och regisserar. Biopremiär i dag i USA, men inget Sverigedatum ännu, men troligtvis är den här längre fram i höst.

I Do… Until I Don’t undersöker meningen med äktenskapet och vi får följa tre par som varit gifta olika länge. Frågan som ställs är: Är inte äktenskapet en föråldrad idé som behöver reformeras? Varför inte göra äktenskapet till en sjuårig affär med ett chans att förnya när tiden löper ut?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *