Villebråd – Polskt Thrillerdrama med Fargo och Twin Peaks känsla

VillebrådNu till polska kriminal-thriller dramat “Villebråd” (Pokot) som av kritiker jämförts med mordmysterier som Twin Peaks och Fargo. Det lovar ju gott. Svensk biopremiär 29 september 2017. Distributör är NonStop Entertainment. Villebråd är Oscarsnominerade Agnieszka Hollands återkomst till hemlandet Polen efter en framgångsrik tid som regissör för serier som House of Cards och The Killing. några av skådespelarna är Agnieszka Mandat-Grabka, Wiktor Zborowski, Jakub Gierszal, Vi tar en titt:

“Den pensionerade lärarinnan Duszejko bor med sina hundar på den polska landsbygden. På kort tid påträffas flera jägare döda i skogarna. Omständigheterna är märkliga och spåren leder mot djur snarare än människor som förövare. Duszejko, som närmast är ett med naturen, ligger hela tiden steget före polisen i den mystiska brottsutredningen.”…
:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *