Barnmorskan i East End Säsong 6 På Netflix

barmorkor63Alla ni som följer “Barnmorskan I East End” och väntar som bäst på den sjätte säsongen, behöver inte vänta länge till. Den 18 september är det nämligen premiär på Netflix för Call The Midwife säsong 6. Åtta nya episoder plus 2016 års långilmslånga julavsnitt bjuds det på, dessutom finns de övriga fem säsongerna på streamingtjänsten, om ni skulle behöva fräscha upp minnet. Har ni inte Netflix så har SVT köpt in fortsättningen på serien, men vis av erfarenhet så lär det dröja en bit in på nästa år innan den sänds där.

Året är nu 1962 och våra vänner på Nonnatus House är lika engagerade som vanligt på att ta hand om Poplars invånare. Den sociala revolutionen i omvärlden leder till stora förändringar för alla inblandade. Karaktärerna i serien, som vi lärt älska genom åren, tvingas göra egna val och kämpa tuffa strider. I Säsong 6 kommer vi att se dem skratta tillsammans, gråta ihop, kämpa tillsammans och stödja varandra som aldrig förr. Men det börjar med julfirande…


Kommentarer

Barnmorskan i East End Säsong 6 På Netflix — 18 kommentarer

  • Så var de uppgifter jag hade. Men tyvärr verkar de vara felaktiga. Jag kontaktade Netflix och de säger att säsong 6 inte är planerad att visas ännu. mycket dåligt tycker jag, då de var väldigt snabba ut med säsong 5 förra året.

 1. Jag har precis fastnat för serien och suttit klistrad framför de tre första säsongerna på Netflix de senaste veckorna, men idag när jag skulle fortsätta upptäckte jag att serien är borta från netflix. Hörde av mig till kundtjänst och fick svaret att serien inte finns tillgänglig i min region (Sverige) och att jag inte kan ha sett den hos dem för att det inte finns i min historik att jag ens tittat på den. Jättekonstigt att den är borta och att jag fick så konstigt bemötande.

  Är det någon annan som märkt att serien försvunnit?

  • Barnmorskan finns då kvar när jag loggar in på mitt netflixkonto. Fem säsonger hittills. Två till finns inspelade och lär väl dyka upp så småningom.

 2. Hallå! Fick just detta svaret av svt,

  ”Hej Kajsa,

  Barnmorskorna i East End (säsong 6) kommer preliminärt att börja sändas den 10/6 i SVT1 kl. 20:00.

  Önskar dig en magisk dag!

  Vänligen,
  Nicki”

    • Riktigt nice. Nu får vi hoppas att SVT inte segar på med den sjunde säsongen, som britterna fick se i vintras. Dessutom är man redan igång med inspelningarna av den åttonde. Kommer i Uk vid årsskiftet.

  • Ja på Netflix händer ingenting. Men på Netflix i USA ligger sju säsonger ute, vilket är märkligt.
   Dock visade SVT den sjätte säsongen våren-sommaren som var (går inte att se nu) och julspecialen ligger ute nu på Play. Sjunde
   säsongen kommer som jag förstår det på SVT under våren 2019.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *