Allinclusive – Nu Har Vi semester

allinclusiveEn hel del svensk film blir det på bio i höst. En av filmerna som kommer att visas är komedin ”Allinclusive”, som får Sverigepremiär den 10 november. Allinclusive är en komedi om kärlek, lögner och sex, syskonrivalitet och en otrohets otippade uppsida. En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne.

Ni kan läsa mer om och se trailern till Allinclusive i ett tidigare inlägg. Nordisk film, som distribuerar filmen, har släppt ett par filmklipp som visar att det här kommer inte bli någon ordenär charterresa och semestertripp…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *