Brittiska Teve Serien Home Fires läggs ned

Homefires2Brittsika perioddramat ”Home Fires” som SVT precis visat första säsongen av läggs ned efter endast 2 säsonger. Det beslutade produktionbolaget ITV för länge sedan, men det kan vara värt att nämna för alla som tagit serien till sig. Home Fires gjorde succe’ i Uk med fina tittarsiffror, så lite märkligt är beslutet.

Home Fires” utspelar sig under andra världskriget och vi får följa en grupp kvinnor på den engelska landsbygden när de försöker att få livet att gå i hop efter att deras män, fäder, söner och bröder blivit inkallade att strida för England. I en tid av överhängande fara och kris bygger man ett nätverk för att stödja och förbättra livet för sina kolleger och bybor. När SVT tänker sända den andra säsongen av serien har jag inga uppgifter på, men den utspelar sig i varje fall från juni 1940 och framåt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *