Angelina Jolie’s ‘First They Killed My Father’

firstthey..Angelina Jolie är tillbaka i regissörsstolen igen. Tidigare har hon blandat och gett som regissör. Hennes senaste, “By The Sea” måste man säga blev ett fiasko, bäst hittills är “Unbroken”. Nya biografiska, historiska dramat “First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” blir hennes fjärde spelfilm som regissör, hon har även regisserat dokumentären “A Place in Time“.

Netflixproducerade First They Killed My Father” får premiär på streamingjätten i september och handlar om folkmorden i Kambodja på 70-talet. Filmen är baserad på människorättsaktivisten Loung Ungs memoarer med samma namn och fokuserar på hennes kamp mot de röda kemererna som var orsak till att över 2 miljoner kambodjaner misste livet under 1970-talet, därav Loung Ungs föräldrar, två systrar och 20 andra släktingar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *