C’est la vie! – Fransk Dramakomedi Av Teamet Bakom En Oväntad Vänskap

celavieNi som gillar film från andra ställen än Hollywood får hålla ögonen öppna till senhösten då Eric Toledano och Olivier Nakache, duon bakom ”En Oväntad Vänskap”, är tillbaka med en ny komedi som är en hyllning till livet, kärleken och all kalabalik däremellan. ”C’est la vie!” med originaltiteln Le sens de la fête går upp på bio i Frankrike i oktober 2017, så vi i Sverige lär väl ha den här i slutet av året.

Tyvärr så är trailern helt otextad, men synopsis ger en fingervisning om vad C’est la vie! går ut på…

För brud och brudgum är det den viktigaste natten i deras liv. Men för cateringkillen Max, fotografen Guy och sångaren/underhållaren/DJ James är det en kväll precis som alla andra, likväl som för alla dem som jobbar bakom kulisserna i det extravaganta slottet strax utanför Paris. Pierre och Helena är ett av de par som bestämt sig för att fira sin kärleksförening på slottet. Från första morgonstund till och med nästa dags soluppgång får vi följa deras bröllopsfest i realtid, men genom ögonen hos dem som får denna magiska tillställning att bli verklighet. Och självklart blir inte allt som de hade tänkt sig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *