Lady Macbeth Trailer 2

ladymac79Jag skrev i maj om brittiska perioddramat “Lady MacBeth” som fått sådan fin kritik på flera filmfestivaler. Nu har man spikat Sverigepremiären till den 9 september 2017, vilket lär glädja alla som gillar genren. Tiden är 1800-talet och det Victorianska England. Katherine (Florence Pugh) har sålts till paketpris tillsammans med en bit land till kolmagnaten Boris, dubbelt så gammal som henne själv. Tiden går och hon inleder en passionerad affär med en ung arbetare på sin mans egendom, vilket släpper loss en kraft in i henne så kraftfull att hon inte slutar förrän hon fått vad hon vill ha.

Lady Macbeth är ett blodigt svekfyllt otrohetsdrama och herrgårdsberättelse om en kvinna som vägrar finna sig i den ofria kvinnoroll hon trängts in i, instängd i en manschauvinistisk värld. Här är trailer 2…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *