Lucky

LuckyNästa vecka den 14 juli fyller den gamle filmräven Harry Dean Stanton hela 91 år. Detta faktum hindrar honom dock icke från att fortsätta göra film och han kan just nu ses i nya upplagan av ”Twin Peaks” och senare i år i dramat ”Frank And Ava” som skildrar förhållandet mellan Frank Sinatra och Ava Gardner. Redan i september (inget Sverigedatum ännu) dyker Harry Dean Stanton upp i dramat ”Lucky” i en roll som sägs vara kronan på verket i hans långa filmkarriär.

Lucky följer den andliga resan den 91 år gamle ateisten Lucky gör, och mötena med de pittoreska karaktärerna i den avlägsna ökenstatden där han håller hus. Efter att ha levt ett hårt liv och rökt som en borstbindare har han överlevt samtliga av sina årskullkamrater och ägnar sig nu åt självutforskning och upplysning om livet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *