The Trip To Spain

triptospainSteve Coogan och Rob Brydon fortsätter sina matresor. Först ut var dramakomedin “The Trip” (2010) där paret utforskade Englands bästa restauranger, följt av “The Trip To Italy” (2014) som centrerar kring två män som ger sig i väg på en roadtrip i matens tecken i Italien.

Deras tredje roadtrip går till Spanien och “The Trip To Spain” bjuder på en mat-, prat- och imitationsodyssé i Don Quijotes fotspår. Konceptet är välbekant: som fiktionaliseringar av sig själva tar de sig mellan idylliska byar som står i skarp kontrast mot deras övertaggade showbiz-fixerade egon. Samtalsämnen som avhandlas sträcker sig från Mick Jaggers föräldraskap till morerna och Coogans Philomena-succé. Och den som saknat The Trip-klassiker som Michael Cane, Al Pacino och Woody Allen kommer inte bli besviken.

Även den här gången är det Michael Winterbottom som regisserar. Nonstop Entertainment ditribuerar och Sverigepremiären sker den 11 augusti 2017.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *