Annabelle: Creation – Svensktextad Trailer

annabellecreat2Skräckfilmsgenren är ordentligt i ropet och det görs filmer i parti och minut. Den 9 augusti får “Annabelle: Creation” Sverigepremiär och det är den andra filmen om den mordiska dockan Annabelle, som är avknoppad från skräckisen ”The Conjuring”. En ny, svensktextad trailer kom för några dagar sedan och vi kan se den här nedan. Regissör är svenske David F. Sandberg som får förnyat förtroende i Hollywood efter succén med ”Lights Out”. Mer skräck och Annabelle hittar ni här.

Annabelle är tillbaka! Flera år efter den tragiska döden av deras lilla flicka, öppnar en dockmakare och hans fru upp sitt hem för en nunna och ett par flickor från ett barnhem. Men snart blir de måltavlan för dockmakarens besatta skapelse, Annabelle.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *